NIEUW GAMMA PROFIELEN
NOMADENREIS BINNEN HANDBEREIK!

Dankzij haar 10 jaar knowhow in integralen, lanceert ITINEO haar gamma profielen, om de camper voor iedereen toegankelijk te maken.

Meuble haut d'un profilé ITINEO
Conception camping-car profilé
Salon profilé ITINEO
Qualité des profilés ITINEO

VERTREK VOL VERTROUWEN AAN BOORD VAN ONZE ITINEO PROFIELEN!

Al meer dan 10 jaar integraalspecialist, werden wij steeds geleid door de filosofie om iedereen de kans te bieden om te reizen.

Overtuigd van deze wijze van nomadische en gebruiksvriendelijke vakantie en om aan alle verwachtingen te voldoen lanceren wij een gamma economische profielen en bieden wij zo aan nog meer reizigers de toegang tot de camper

Profiterend van de 55 jaar knowhow van de Groep RAPIDO, is het met een serene gemoedsrust dat wij u dit nieuwe gamma profielen aanbieden.

HET PROFIEL, EEN ANDER VORM OM DE WERELD TE ONTDEKKEN

Een echt huisje op wielen, onze profielen zijn voorzien van praktische en functionele uitrustingen voor een eenvoudig dagelijks gebruik. Kan tot 5 personen te slapen leggen in een compacte, georganiseerde en doordachte ruimte, combineren se de intiemste met de meest gebruiksvriendelijke hoekjes. Liefhebbers van een centraal bed of liever een twinbed (omvormbaar tot king size XXL bed) wordt u verleid door onze 2 modellen!

ONTDEK ZE!

Salon profilé ITINEO
Salon profilé ITINEO