Campers ITINEO, Collectie 2023

ECHTE VRIJHEID,
IS DE KEUZE HEBBEN

Wat uw wensen, uw levensstijl en uw behoeften ook zijn, ontdek de 3 series Itineo, speciaal ontworpen zodat u de camper kunt kiezen die het best bij u past en die beantwoordt aan uw wensen op het vlak van reizen, ontdekken en delen.

ITINEO COZI

Het perfect evenwicht tussen comfort en toegankelijkheid voor iedereen.

HALFINTEGRAAL CAMPERS — 3 Campers

ITINEO FAMILI COMPACT

Compact en wendbaar neemt hij u overal mee naartoe..

COMPACTE INTEGRAALCAMPERS — 3 Campers

ITINEO FAMILI

Oog voor het kleinste detail voor het grootst mogelijke comfort, op de weg en aan boord.

INTEGRAALCAMPERS — 4 Campers

REISDAGBOEK

« Mijn oudste camperherinneringen komen boven bij elke nieuwe zonnestraal. De geur van bloemen doet me ernaar snakken op reis te gaan. Zoals een madeleine van Proust roepen ze de zorgvuldig bewaarde emoties op die horen bij de momenten die je deelt met je naasten, die momenten van authentieke ontdekkingen en eenvoudige pleziertjes die onze camperreizen kenmerkten. Ik herinner me de opwinding over een naderend vertrek, de eerste spelletjes waarmee we de reis opvrolijkten en de rustpauzes doorbrachten. Ik herinner me de landschappen die we doorkruisten met een enorm gevoel van vrijheid. Ik herinner me die verstilde momenten, van delen en ontdekken.

We waren samen en dat was alles wat telde.

Al die emoties waaruit de mooiste herinneringen bestaan, dat is wat ons bij Itineo motiveert om campers te ontwerpen die u aanzetten tot reizen en delen.
»