ITINEO Campers

ONTWORPEN VOOR GEZINNEN

De ruimte is voor u.

De nieuwe collectie Itineo 2023 biedt volop leefruimte met indelingen die speciaal zijn ontworpen voor reizen in gezinsverband, die zich aanpassen aan ieders gewoontes en die volledig voorzien in al uw behoeften. Ruime salons voor het hele gezin, functies die zijn aangepast aan kinderen, hun bezigheden en onbeperkte verbeeldingskracht, modulair gebruik al naar gelang de behoeften, veel bergruimte, moderne kwaliteitsmaterialen die de tand des tijds zullen doorstaan: de ruimte past zich aan het ritme van de dag aan zodat elk moment een gezamenlijk genoegen is.

CS660
EEN NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID

Met een lengte van 6,61 m en een buitenbreedte van 2,19 m biedt de CS660 een ideaal ingedeelde leefruimte met een grote salon, een kinderkamer met 3 mogelijke slaapplaatsen en een DUO?SPACE badkamer. De FAMILI COMPACT CS660 neemt u overal mee.

Ontdek de CS660

SB700
RUIMTE EN MODULARITEIT STAAN VOOROP

De SB700 is uitgerust met een grote salon en aanpasbare stapelbedden, zodat u volop kunt genieten van gezellige momenten met het hele gezin.

Ontdek de SB700

SB740
DE CHARME VAN GROTE RUIMTEN

Een grote L-vormige salon vooraan, apart eetgedeelte, dubbele bovenkast aan de achterzijde en dubbele scheiding van het dag- en nachtgedeelte, tot groot plezier van alle gezinsleden.