Campers ontworpen voor gezinnen

NOMAD CS660
EEN NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID

Nomad is de nieuwe definitie van compacte modellen. Nomad herdefieert design en functionaliteit, en biedt daarbij het comfort van een integraalcamper, om reizen nog toegankelijker te maken.

Met een lengte van 6,61 m en een BUITENBREEDTE van 2,19 m, biedt DE CS660 een inrichting ideaal om in te wonen met een groot salon, een kinderkamer met 3 mogelijke slaapplaatsen en een DUO'SPACE badkamer. de NOMAD CS660 neemt u overal mee.

Ontdek de CS660

TRAVELLER SB700 / SC700
Ruimte en modulariteit in de schijnwerpers

Deze twee modellen uit de serie TRAVELLER openen de deur naar nieuwe bestemmingen. De SB700 en SC700 zijn perfect geschikt om te reizen. Ze zijn compact genoeg om overal te kunnen manoeuvreren en te brengen waar u moet zijn.

De SB700 en SC700 zijn uitgerust met grote salons en AANPASBARE STAPELBEDDEN, zodat u kunt genieten met het hele gezin.

Ontdek de SB700 Ontdek de SC700

TRAVELLER SB740
De charme van grote ruimten

De SB740 is het langste gezinsmodel in de serie ITINEO. Met dit model kunt u uw gezin overal mee naartoe nemen, in het grootste comfort. Elk lid van het gezin heeft plaats en kan z'n eigen plekje creëren.

Een groot L-vormig salon vooraan, apart eetgedeelte, dubbele bovenkast aan de achterzijde en dubbele scheiding van het dag- en nachtgedeelte, tot groot plezier van alle gezinsleden.

Ontdek de SB740