VOOR MEER INFORMATIE OVER DE GROEP RAPIDO SURFT U NAAR www.corporate-rapido.com

DE KNOWHOW om uw dromen waar te maken

Onze campers van ITINEO staan vandaag bekend om hun design en de grote functionaliteit van hun uitrustingen.

Sinds onze oprichting ontwikkelen we originele inrichtingen om aan alle reisstijlen te beantwoorden en laten we onze campers voortdurend evolueren zodat u altijd van de nieuwste afwerkingen en modernste uitrustingen en designs kunt genieten.

Dankzij onze sterke beheersing van de fabricagestappen, van het ontwerp tot de productie, zijn wij het eerste merk van campers dat u een gamma kwaliteitsvolle integraalcampers aanbiedt die voor alle budgetten toegankelijk zijn en waarmee u al uw dromen kunt waarmaken.

«We zijn er trots op dat iedereen dankzij de camper op zoek kan gaan naar vrijheid of op ontdekkingsreis kan gaan.»

STUDIEBUREAU

Ons studiebureau zorgt voor de innovatie van indelingen en inrichtingen om uw veiligheid en het modern design van uw voertuig te garanderen

KEUZE VAN DE MATERIALEN

Onze gepassioneerde teams selecteren voor u altijd de mooiste materialen, een combinatie van hout en stof, voor een gesublimeerde moderne sfeer.

INGEBOUWDE SCHRIJNWERKERIJ

De fabricagekwaliteit wordt gegarandeerd dankzij onze ingebouwde schrijnwerkerij: aan het meubilair van elke reeks worden dezelfde zorg en dezelfde aandacht besteed.

MONTAGEWERKPLAATS

Onze montagewerkplaats telt zowel vrouwen als mannen. Het zijn carrosseriebouwers, elektriciens of schrijnwerkers en ze zien al onze voertuig langs hen passeren. Hun expertise op het vlak van materialen en producten is de garantie op een kwaliteitsvol voertuig.

KWALITEIT

De producten worden bij elke stap in hun leven grondig onderzocht: ontwerp, assemblage, controle na de montagewerkplaats, lektest.

Ontdek op video