Reis met een
vrije geest

Vrijheid om erop uit te trekken, vrijheid om te ontdekken, vrijheid om te herbronnen en om samen te genieten, op elk moment en overal...

Dat is reizen volgens Itineo. Dit is meer dan een gewone uitnodiging om op reis te gaan. Wij vragen u om uw reizen te beleven en ze ten volle te delen met uw naasten.

STUDIEBUREAU

Ons studiebureau zorgt voor de innovatie van indelingen en inrichtingen om uw veiligheid en het modern design van uw voertuig te garanderen

KEUZE VAN DE MATERIALEN

Onze gepassioneerde teams selecteren voor u altijd de mooiste materialen, een combinatie van hout en stof, voor een gesublimeerde moderne sfeer.

INGEBOUWDE SCHRIJNWERKERIJ

De fabricagekwaliteit wordt gegarandeerd dankzij onze ingebouwde schrijnwerkerij: aan het meubilair van elke reeks worden dezelfde zorg en dezelfde aandacht besteed.

MONTAGEWERKPLAATS

Onze montagewerkplaats telt zowel vrouwen als mannen. Het zijn carrosseriebouwers, elektriciens of schrijnwerkers en ze zien al onze voertuig langs hen passeren. Hun expertise op het vlak van materialen en producten is de garantie op een kwaliteitsvol voertuig.

KWALITEIT

De producten worden bij elke stap in hun leven grondig onderzocht: ontwerp, assemblage, controle na de montagewerkplaats, lektest.

Ontdek op video