VOOR MEER INFORMATIE OVER DE GROEP RAPIDO SURFT U NAAR www.corporate-rapido.com

DE KNOWHOW om uw dromen waar te maken

EEN UNIEKE KNOWHOW IN DIENST VAN AL UW ONTSPANNINGSDROMEN
Itineo, dat is:

  • +de ervaring van de Groep RAPIDO, constructeur van vrijetijdsvoertuigen sinds 1961
  • + de betrouwbaarheid en de kwaliteit van een volledig Franse makelij, in Mayenne (meubilair, sandwichpanelen en assemblage)
  • + een gegarandeerde fabricagekwaliteit door een beheerste knowhow dankzij onze eigen schrijnwerkerij
  • + de ITINEO LIFE technologie die u laat genieten van een vernieuwend ontwerp dat garant staat voor de bescherming en de lange levensduur van uw camper
  • + de bescherming van een 5-jarige garantie op dichtheid, bedden en meubilair

«We zijn er trots op dat iedereen dankzij de camper op zoek kan gaan naar vrijheid of op ontdekkingsreis kan gaan.»

STUDIEBUREAU

Ons studiebureau zorgt voor de innovatie van indelingen en inrichtingen om uw veiligheid en het modern design van uw voertuig te garanderen

KEUZE VAN DE MATERIALEN

Onze gepassioneerde teams selecteren voor u altijd de mooiste materialen, een combinatie van hout en stof, voor een gesublimeerde moderne sfeer.

INGEBOUWDE SCHRIJNWERKERIJ

De fabricagekwaliteit wordt gegarandeerd dankzij onze ingebouwde schrijnwerkerij: aan het meubilair van elke reeks worden dezelfde zorg en dezelfde aandacht besteed.

MONTAGEWERKPLAATS

Onze montagewerkplaats telt zowel vrouwen als mannen. Het zijn carrosseriebouwers, elektriciens of schrijnwerkers en ze zien al onze voertuig langs hen passeren. Hun expertise op het vlak van materialen en producten is de garantie op een kwaliteitsvol voertuig.

KWALITEIT

De producten worden bij elke stap in hun leven grondig onderzocht: ontwerp, assemblage, controle na de montagewerkplaats, lektest.

Ontdek op video